לאט לאט אנו מתקרבים לקיץ, עונת החתונות והאירועים הרשמית בישראל, וזה בדיוק הזמן לנצל את התקופה לתכנון האירוע המושלם מבחינתכם.
אחד הדברים שמשפיעים על כל אירוע קטן כגדול הוא איכות הקייטרינג. כיצד בונים תפריט קייטרינג מנצח לאירועים קטנים וגדולים? – יש לנו את כל החוקים שיעזרו לכם לקבל את ההחלטה הנכונה!
איך להרכיב תפריט קייטרינג מנצח לאירועים קטנים וגדולים?
אין ספק שאחד המשתנים החשובים ביותר בכל אירוע קטן וגדול הוא איכות חברת הקייטרינג, חומרי הגלם והתפריט שמוגש במהלך האירוע.
לפי קלאודיו קייטרינג אסאדו, תפריט קייטרינג יכול להיות סטנדרטי או חדשני ומיוחד כאשר ישנן אינספור אפשרויות והכל תלוי בתקציב, החלומות ואופי האירוע שלך. לכן, מומלץ להקפיד על 5 חוקים בסיסיים:
- מאכלים פופולריים – סביר להניח שהאינסטינקט הראשוני שלכם הוא לבחור במנות גורמה מיוחדות אך מומלץ לבסס את התפריט על מאכלים פופולריים אשר האורחים מכירים ויוכלו להתחבר בקלות.
- מאכלים עונתיים – מומלץ בחום לשלב בתפריט הקייטרינג מנות עונתיות אשר יעניקו לאורחים חוויה קולינרית טובה ואיכותית יותר. בנוסף, לרוב מאכלים עונתיים ומקומיים יכולים להוזיל את עלויות הקייטרינג משום שהם נמצאים בשפע.
- אמון בחברת הקייטרינג – אם שכרתם את שירותיה של חברת קייטרינג לאירועים קטנים וגדולים, מומלץ לתת אמון בהמלצות החברה שעברה עשרות ומאות אירועים דומים בעבר.
- משקאות קלים וחריפים – אין אירוע פרטי או עסקי ללא משקאות קלים וחריפים. מומלץ לשלב 2-3 סוגי שתיה חריפה (בירה, יין, וויסקי או וודקה) עם משקאות קלים או מיצים טבעיים באירוע.
- קבלת פנים – מומלץ לא לזלזל בקבלת הפנים אשר מסמלת על המשך האירוע. ניתן להשתמש בקבלת הפנים במגוון דוכני מזון לאירועים אשר משדרגים את החוויה הקולינרית ומאפשרים לאורחים לטעום ממספר רב של מאכלים/פינגר פוד.
לסיכום, אם אתם מתכננים אירוע משפחתי או עסקי, הקפדה על החוקים הבסיסיים יהפכו את האירוע למושלם בעיניכם ובעיני האורחים, המשפחה או הלקוחות העסקיים.
המאמר נכתב בשיתוף עם קלאודיו קייטרינג אסאדו אמיתי לאירועים קטנים וגדולים בפריסה ארצית. כל שירותי הקייטרינג הם כשרים ומתאימים לאירועים משפחתיים או עסקיים.